Manicure tips

Tips

Op deze pagina zal ik regelmatig wat tips zetten met name over goed gelakte nagels. Dus hou m in de gaten 🙂

*Een schoon begin is een goed begin Voor een langhoudende manicure geldt altijd, hoe schoner de nagel hoe beter de lak houdt, als je in huis gaat schilderen moet de ondergrond ook altijd brandschoon zijn, anders houdt de verf niet, hoewel bij kozijnwerk ontvetting met ammoniak het beste werkt, is het voor je nagels iets minder ingrijpend, volg deze stappen en je kan aan de slag.

1) Byebye oude lak! verwijder de oude laklaag of eventuele lakresten van je nagels met een goede remover (als je vaak lakt is een acetonvrije remover wel iets vriendelijker voor je nagels) ik knip wattenschijfjes altijd in twee stukken, met deze “halve maantjes” verwijder ik dan nagel voor nagel de lak. Als het een hardnekkige kleur is, knip dan de  wattenschijfjes in meer stukken en laat die stukjes dan met remover even op de nagel rusten, dat is altijd beter dan meteen woest boenen (al is dat ook wel eens lekker om je frustratie kwijt te raken) Als je nagels helemaal lakvrij zijn kan je door naar de volgende stap. (dit is ook een mooi moment om even de flessenhalsjes van je lakken en base en topcoats schoon te maken, ook weer even met een halfmaantje met remover langs de flessenhalsjes en je flesjes sluiten beter en je lak blijft langer goed)

2) Een lekker sopje doet wonderen, ja echt het is geen grapje, voordat ik ga lakken was ik mijn nagels grondig met…..dreft…heus waar…..liefst die met citroen. Waarom dreft? het ontvet onwijs goed en daar gaat het nou net om, gebruik desnoods een nagelborsteltje maar wees er wel mild mee, nagelriemen worden erg verdrietig van geweld en die nagelriemen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: