About

About me

Ik ben Crystal, net 30 geworden en op December 2010 getrouwd met Mark. Ik ben opgegroeid in Diemen en geboren in Amsterdam (soms komen er enorm platte kreten uit waar ik zelf van schrik haha) Ik woon nu met manlief, stiefkinders en de hondjes in België. Ik ben afgestudeerd in Marketing Management, trouwe bediende van een roedel honden en vanaf mijn 12e een echte beauty fanatic, als klein meisje liep ik al met grote ogen door de plaatselijke parfumerie. Tijdens de jaarlijkse vakantie in Italie kocht ik mijn eerste Vogue italia, ik was toen 12 dat was ook het jaar dat ik mijn eerste Dior lipstick kocht, een rouge brilliant nummer 6 de huls heb ik zelfs nog….Ik kon toen al zo genieten van al die mooie glimmende spullen vol beloftes en dromen….
Mijn liefde voor nagellak begon iets later, ik was een fanatiek nagelbijtster en stikjaloers op mijn beste vriendin met prachtige lange nagels (uiteraard ging dat bij haar vanzelf grrrr). Mijn lieve moeder zag mijn frustratie en kwam op een mooie dag thuis met een flesje Herôme nagelverharder en nagellakremover. Vol hoop begon ik aan mijn kuurtje, en uitendelijk mocht het resultaat er zijn, lange stevige nagels. Toen begon het experimenteren met kleurtjes, het aanbod is zo overweldigend en het is soms moeilijk kiezen want er is zoveel moois. Daarom ben ik deze blog begonnen, om jou de kleuren en producten te laten zien die ik mooi vind, soms koop je een lak die in het flesje veelbelovend is maar op de nagel niet tot zijn recht komt en omgekeerd. Dat overkomt mij ook nog regelmatig. Ik hoop dat je de blog met plezier leest, ik heb in ieder geval veel plezier van het maken van deze blog. Ik wil het ook niet alleen bij nagellak laten, maar bij alle dingen waar ik blij van wordt, van lekkere chocolaatjes tot mooie schoenen en leuke boeken en tijdschriften.
Als je verzoekjes, suggesties of vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik help graag waar ik kan. info@crystaliciousss.com
Liefs
Crystal
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: